1. Termeni si definitii

DIMENSION – Societatea SC DIMENSION SRL, cu sediul social în Com. Magura, Bacau, Dealu-Mare, 607307, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J04/107/2003, cod fiscal 15184289.

Vanzator – Dimension SRL

Site – www.dimension-bacau.ro toate peginile web disponibile la aceasta adresa si subdomeniile acesteia

Utilizator: O persoana fizica in varsta de cel putin 18 ani ori reprezentantul unei persoane juridice care viziteaza si/sau interactioneaza cu Site-ul.

Cumparator – persoana fizica/ persoana juridica sau orice entitate juridica care intra în Site si plaseaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Dimension (electronic, telefonic, whatsup etc)

Bunuri si Servicii – orice produs, inclusiv documentele aferente acestuia, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a unui Contractului încheiat. Fotografiile si prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de produse concret indicate de acestea

Formular de comanda/Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Cumparator si Vanzator prin intermediul Site-ului, cu intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site si sa faca plata acestora.

Formaular de inscriere –  un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Cumparator si Vanzator prin intermediul Site-ului, cu intentia sa de a primi informatii despre viitoarele produse si campanii.

Contract – reprezinta contractul la distanta încheiat între Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin orice modalitate, utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui mesaj/e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator sau un tert imputernicit de acesta, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata Cumparatorului sau eventualilor Clienti de catre Vanzator sau un tert imputernicit de acesta,  conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator într-o anumita perioada;
  •    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Recenzie (Review) – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii si de a spune daca produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Vanzator.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unei Recenzii sau a unui alt comentariu.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate pe Site.

2. Modul de aplicare

Termenii si conditiile se aplica la fiecare accesare a site-ului web si la orice actiune realizata de utilizator prin intermediul site-ului.

Folosirea site-ului se face doar în baza acceptarii acestor termeni si conditii, tot ce deriva din de aici si tinand cont de acestia. Fara nicio exceptie.

Clientul care a utilizat Site-ul are urmatoarele obligatii:

 1. Veti folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
 2. Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, în caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente sau a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate;
 3. Veti furniza informatii reale, exacte, complete si actualizate pentru buna comunicare de orice fel;
 4. Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site.
 5. Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervam dreptul de a ne adresa justitiei pentru recuperarea oricaror prejudicii cauzate.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care încalca regulile de mai sus, de a refuza realizarea comenzilor, de a sesiza autoritatile competente pentru tragerea la raspundere administrativa/penala a oricaror fapte antisociale si de a ne adresa justitiei pentru recuperarea în integralitate a oricaror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusive beneficiile nerealizate si cheltuielile de judecata (inclusiv onorariile avocatilor).

Aprobarea comentariilor

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea utilizatorului de a le reactiva ulterior) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului la care se face referire  sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, imaginii personale, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de StartupCafe.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe site, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre administratori.

3. Informatiile prezentate

Informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorilor in mod gratuit, cu scop informativ in vederea facilitarii vanzarilor. Astfel sunt prezentate urmatoarele categorii de informatii

 1. Generalitati despre Dimension SRL „Acasa”, „Despre noi”, „Contact”- scurt istoric, departamente de productie, descrierea categoriilor de produse propuse sopre vanzare, recenzii venite de pe profilul Google al companiei precum si ratingul la momentul respectiv, ultimele noutati propuse, caracteristici generale si proprietati ale produselor, date de contact.
 2. Produse si categorii de produse „Produse” – produsele sunt prezentate individual, sunt structurate pe catogorii care pot fi filtrate,. Fiecare produs are in prezentare o descriere, specificatii tehnice, fotografii cu caracter de prezentare, se pot face recenzii, se poate distribui produsul pe Facebook sau trimite prin e-mai. Produsul poate fi cumparat prin intermadiul butonului „Cumpara produsul”, de unde vei fi redirectionat spre magazinul care vinde acest produs sau spre un formular de comanda prin care intri in legatura cu un reprezentant al nostru
 3. Articole publicate – sunt articolele propuse in sectiunea „Blog”. informatiile prezentate in blog-ul nostru au rol strict informativ. In cazul in care vor fi prezentate informatii din alte surse, vor fi aduse la cunostinta surca si termenii si conditiile de utilizare impuse de aceasta. Dimension SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru modul în care vizitatorul site-ului alege sa foloseasca informatia prezentata.

4. Proprietatea intelectuala

Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci înregistrate si înregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Continutul site-ului www.dimension-bacau.ro incluzand logo, reprezentari grafice personalizate, sigle si simboluri comerciale, imagini de orice natura si format, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect (prin publicare si/sau prin licente de utilizare) asupra acestuia.

Utilizatorului, Clientului sau Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, altfel decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.

Utilizatorul, Detinatorul de cont sau Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentilor termeni si conditii.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentii termeni si conditii sau de acordul de utilizare, in cazul in care acesta din urma exista.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. Dimension S.R.L., se pedepseste conform legilor în vigoare.

5. Raspunderea

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic termenii si conditiile, in scopul de a reflecta modificarile modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale prevederilor legale. In cazul oricarei astfel de actualizari, pe Site va fi intotdeauna afisata versiunea modificata a termenilor si conditiilor.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. In aceste cazuri, DIMENSION nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. DIMENSION, nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

DIMENSION, partenerii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o întarziere sau eroare în executarea obligatiilor contractuale sau în continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa DIMENSION. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat în sistemele noastre, erorile de operare ale utilizatorului sau echipamentelor aacestuia etc.

6. Dispozitii finale

Termenii si conditiile reprezinta acordul integral dintre dumneavoastra si noi în ceea ce priveste obiectul oricarui Contract si înlocuieste orice alt acord, orice alta întelegere anterioara verbala sau scrisa dintre dumneavoastra si noi.

Termennii si conditiile au caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona, greva sau înstraina în niciun alt mod sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastra care decurg din acesta, fara acordul nostru prealabil si scris.

Oricarei utilizari a site-ului, eventualele Contracte, interactiunea de orice natura determinata de si prin intermediul www.dimension-bacau.ro li se vor aplica legislatia romana. Orice litigiu va fi supus spre solutionare instantelor romane.

În conditiile în care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul dimension.ro încalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un e-mail la contact@dimension-bacau.ro cu drepturile încalcate pentru a permite administratorilor sa actioneze în conformitate cu dispozitiile legale.

Data ultimei actualizari – octombrie 2022